« Vissza a program listához

Valahol Európában – Pannon Várszínház


Esemény részletek

  • Date:
  • Kategóriák:

Valahol Európában – Pannon Várszínház

2024. január 20-án szombaton 17:00 órakor Dés László, Nemes István, Böhm György, Korcsmáros György, Horváth Péter – VALAHOL EURÓPÁBAN című musicalje látható Balatonfüreden a Balaton Szabadidő- és Konferenciaközpontban.

A Pannon Várszínház a tavalyi, 2022/23-as évadban már harmadjára vitte színpadra a fantasztikus darabot, mely el is nyerte az Évad legjobb előadása díjat.

Azt mondják, a remekművek időtlenek, és az üzenetük téren-időn képes átsugározni. A Valahol Európában, ez a csodálatos magyar musical ma döbbenetesen aktuális. Akkor, amikor a szomszédunkban harcok dúlnak, akkor egy háborús történet hatása, ereje, mondanivalója megsokszorozódik a néző számára.
A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Fiatal hőseink kóborlásuk során sok ellenséggel, de barátokkal, jóakarókkal is találkoznak – így például egy nemes lelkű művésszel, aki megtanítja őket a zene, az éneklés csodálatos hatalmára. És persze arra, hogy a legnagyobb ínség idején sem szabad elfelejtkezni az olyan örök értékekről, mint a barátság, a hűség és a bátorság. Vajon sok kaland árán sikerül-e a gyerekcsapatnak legyőzni az akadályokat? Sikerül-e embernek maradni az embertelenségben?

Ezekre a kérdésekre is választ kapunk az egyik az egyik legzseniálisabb magyar musicalből, amely Dés László zenéjével és fantasztikus gyerekszereplőkkel látható a Pannon Várszínház előadásában!

helyszín: Balatonfüred, Balaton Szabadidő- és Konferenciaközpont (Balatonfüred, Horváth Mihály u. 64., 8230)

időpont: 2024. január 20. szombat 17:00
online jegyvásárlás: https://pannonvarszinhaz.jegy.hu/program/valahol-europaban-154109/1061113

BALATONFÜRED
Tourinform Balatonfüred, Blaha Lujza u. 2.
Tel.: +36 30 758 3585, balatonfured@tourinform.hu

VESZPRÉM
Hangvilla, Brusznyai Árpád u. 2.
Tel.: +36 88 889 182

« Vissza a program listához