« Vissza a program listához

Észveszejtő, egész estés Retro Halloween Party


Esemény részletek

  • Date:

 

 

Észveszejtő, egész estés Retro Halloween Party a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban, Balatonfüreden! A legnagyobb retro slágerekkel várunk mindenkit!

Az est házigazdája DJ Dominique! Sztárfellépők: Betty Love, UFO Update és a TNT Track.

Jelmezverseny!!! A legjobb jelmezben érkező vendégeinket nyereménnyel jutalmazzuk!

Jegyek kaphatók a jegy.hu-n, az Interticket országos jegyirodai hálózatában, valamint a helyszínen.

Jegyárak:
Elővételben: 3500,- Forint
Helyszínen: 4500,- Forint

Kapunyitás:
19:00

Helyfoglalás érkezési sorrendben!
A rendezvény 10 éves korig ingyenes.
A helyszínen csak készpénzben lehetséges fizetni.

Jegyinfó:
Hétfőtől péntekig 9:00-17:00 között, valamint az előadás napján a rendezvény kezdetéig: +36-30/353-4230

20:00 – 21:00: Dj Dominique

Az ország egyik legkeresettebb lemezlovasa. Évente több száz fellépés, 36 aranylemez, 5 platinalemez, valamint 2 dupla platinalemez büszke tulajdonosa. 1992 óta dolgozik lemezlovasként, producerként, valamint műsorvezetőként DJ Dominique néven. Készített hivatalos remixet többek között a Scooternek, Radics Giginek, Caramelnek és a Balkán Fanatiknak, valamint több sikeres munka fűződik a nevéhez Bárány Attiliával és Dave Martinnal közösen.
Jelenleg Budapest legnagyobb retro klubja, a Remix Dance Club, valamint a Morrison’s 2 Music Club csapatát erősíti rezidensként. Továbbá az ország legnagyobb clubjaiban és fesztiváljain találkozhatunk vele hétről hétre.

21:00 – 21:30: BettyLove

Jó pár évvel ezelőtt volt egy legendás Soho Party nevű együttes, és annak is egy csodás énekesnője, Betty Love, aki a formáció 1998-as megszűnése után 2 nagyszerű szóló- és egy remixalbummal örvendeztette meg a rajongókat.
A „Repülj tovább”, az „Olyan, mint a méz”, a „Kísérj el”, az „Itt vagyok veled” vagy épp a „Fáj még a szó” a kor kedvenc rádiós dalai voltak, és Betty Love megfordult velük az ország számos színpadán. Közben turnézott élőben a PaDöDő zenekarral is. Később a svájci világsztár, DJ Bobo őt kérte fel egy duettre a „Way To Your Heart / Mi az a szó” című felvételéhez.
Tavaly ősztől fokozatosan tervezett egyre több fellépést vállalni, azonban őt is meglepte a hirtelen támadt hatalmas érdeklődés: klubokban, fesztiválokon és egyetemi rendezvényeken folyamatosan fellép, hatalmas sikerrel. A közönség nem felejtette el örökzöld slágereit, ráadásul a Soho Party megamixet – amellyel minden fellépését zárja – frenetikus hangulat és tombolás kíséri.

21:30 – 22:00: Ufo Update

Egy évtized kihagyással újra színpadon az UFO. A dance kvartett tagjai, Szidi, Fruzsi, Mili és Zsolti, alias Dr. Love. 1996-ban jelent meg első nagylemezük „Szerelemdoktor” címmel, amelyet rövid időn belül a „Párizs” című album követett, majd 1999-ben jelent meg a „Tarzan”, harmadik nagylemezük. A csapat rövid időn belül az ország egyik legnagyobb kedvence lett. Dalaik a slágerlisták állandó szereplői voltak, a legkeresettebb disco fellépők közé tartoztak.
Napjainkban egyre népszerűbbek a ’90-es retro dance party-k, ahonnan az UFO együttes dalai sem hiányozhatnak. Ki ne ismerné a “Nyár van”, a “Napolaj”, a “Szerelemdoktor”, a “Karibi Party” vagy épp a “Tarzan” című slágereket??? Ugye, hogy ismerősen csengenek!? Nem véletlen…!!
Az UFO újra szárnyal, immáron UFO UPDATE néven, hiszen minden fellépésen fergeteges hangulattal és óriási tánc show-val idézi meg a ’90-es évek legendás életérzését.

 

22:15 – 23:00: TNT Track

1994-ben alakult meg a TNT zenekar, amelynek tagjai Dobrády Ákos és Zuber Mena Krisztián Felicián (Inti) voltak, amellyel 1996-től kezdőden aztán hatalmas sikereket értek el.
2005. nyarán a TNT zenekar bejelentette, hogy feloszlik, Inti és Ákos útjai különváltak. Rajongóiktól szeptember 24-én egy búcsúkoncerttel köszöntek el, amelyen közel 13 ezer ember vett részt.
2011-ben újra összeálltak egy koncert erejéig a Papp László Budapest Arénában, ahol telt ház fogadta őket (12 ezer ember)
2015 tavaszától újra turnézik a TNT zenekar!!!

« Vissza a program listához