« Vissza a program listához

Balázs Fecó Nagykoncertje


Esemény részletek

  • Date:
  • Kategóriák:

A Korál együttes legendás alapító billentyűse, szövegírója és zeneszerzője Balázs Fecó ma már sokkal kevesebb fellépést vállal, mint korábban, vagyis hatalmas számú rajongótábora számára igazi különlegesség élőben hallgatni és látni a zenészt.

S hogy mire számíthatunk ezúttal tőle? Mint mondta, zenésztársaival időutazást terveznek a dalok révén vissza abba az elmúlt ötven évbe, amelyet eddig a muzsikus pályán eltöltött. Elválaszthatatlan az életétől és az életművétől az ős-Neoton, az 1972-es szupergroup, a Taurus, valamint a Korál együttes. Egész nemzedékek nőttek föl a dalain, ennek köszönhetően közönsége ma már több generációs, így számára minden szólódal vagy Korál-szerzemény egy emlék, amely összeköti őt szeretett rajongóival.

A zenész ezeket az emlékeket szeretné megosztani a koncert hallgatóival. Az összehasonlíthatatlanul sajátos hangzásról nem csak Balázs Fecó gondoskodik, hiszen ezen az estén a zenekara kiegészül sztárvendégével: Szűcs Antal Gáborral.

Jegyár: 9.590,- Ft/fő (fix nézőtér+terasz)
Jegyár a mobil székekre: 10.990,- Ft/fő
Jegyvásárlás: www.jegy.hu, Balatonfüredi Tourinform iroda, Szabadidő Központ

 

 

Kedves Közönségünk!

Ez úton is szeretnénk tájékoztatni Önöket arról, hogy a július 30-i Kormányinfón elhangzott tájékoztatás alapján a hatályos jogszabályok NEM BEFOLYÁSOLJÁK a meghirdetett rendezvényeink megtartását, mivel ezek az események, olyan rendezvénynek minősülnek, amelyek ültetett nézőtérrel rendelkeznek. A koncertjeinkre minden jegyvásárló előre megváltott, fix helyre szóló jeggyel rendelkezik.
Így továbbra is teljes nézőtéri kapacitással várjuk Önöket a Balázs Fecó – Maradj velem… koncertjeire!

Mivel az Önök biztonsága legalább olyan fontos nekünk, mint a fellépő művészeké, ezért ajánljuk figyelmükbe rendezvényeink helyszínein kihelyezett kézfertőtlenítő berendezések használatát! Amennyiben igénylik, úgy térítésmentesen biztosítunk szájmaszkot is!
A hostesseink, a biztonsági szolgálat, a büfé munkatársai maszkot viselnek majd.

Számunkra lényeges szempont, hogy fokozottan, úgy vigyázzunk egymásra, hogy közben felhőtlenül élvezhessék a produkcióinkat!
Ennek érdekében kérjük Önöket a koncertek helyszínén
• A maszk használatára, amely nem kötelező, de javasolt.
• Köhögéskor, tüsszentéskor behajlított könyökkel vagy zsebkendővel takarják el orrukat, szájukat!
• Ha egy kicsit is betegnek érzik magukat, maradjanak otthon!
• Tartsák be a javasolt 1,5 méteres távolságot egymástól a sorban állások alakalmával a beléptetéskor, a büfében és a mosdókban!
• Kerüljék az olyan szokásos üdvözlési formákat, mint a kézfogás, az ölelés!
• Lehetőség szerint online, előre vásárolják meg jegyeiket! gag.jegy.hu

Hisszük, hogy a hosszú bezártság után jóérzetükre is gyógyírral szolgálnak a koncertjeink!

A koncerthez jó szórakozást kívánunk, várjuk Önöket!

A GAG PRODUKCIÓ csapata
…és nem utolsósorban Balázs Fecó!

« Vissza a program listához